Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii

close

.

.

Opticoop Făgăraș S C este înființată din anul 2010.

În anul 2018 am accesat fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 2:”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1” Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Prin această investiție am achiziționat tehnologii moderne, pentru a asigura clienților noștri ochelari montați cu mai multă precizie și mai rapid.

Vă oferim produse cât mai diverse, menite să fie pe placul cât mai multor persoane, rame de vedere, ochelari de soare și lentile de calitate, de la furnizorii noștri de încredere.

Dorim să găsiți la noi ochelari care să vă îmbunătățească vederea, să vă redea lumina, confortabili la purtare și în același timp să vă mulțumească estetic. Atunci vor fi îndeplinite și obiectivele noastre.

Back to top
0